Belasting aangifte/ advies

Voor u als ondernemer én particulier is de fiscale regelgeving er niet eenvoudiger op geworden. Hoewel de aangifte inkomstenbelasting deels vooraf ingevuld is, lijkt het erop, dat het samenstellen van de aangifte een fluitje van een cent is geworden. Niets is minder waar. Ons persoonlijk contact, met u als aangifteplichtige, is erg belangrijk om alle facetten in de aangifte inkomstenbelasting mee te nemen. AURI-advies wil graag dat persoonlijk contact!

 

Wat nauw samenhangt met de aangifte inkomstenbelasting zijn de toeslagen. U kent inmiddels het systeem in ons land, veel regelingen zijn inkomensafhankelijk. Een lichte stijging of daling van uw inkomen kan nogal gevolgen hebben voor de toeslagen. Mis niet één of meerdere toeslagen en vraag ze tijdig aan!

 

Heeft u een gedeelte van het jaar inkomen uit loondienst of uitkering? Misschien heeft u recht op teruggave inkomstenbelasting.

 

Heeft u geen uitnodiging ontvangen van de belastingdienst om aangifte te doen? Misschien heeft u recht op teruggave, omdat u niet alle heffingskortingen heeft benut (denk aan oa: inkomensonafhankelijke combinatiekorting en jonggehandicaptenkorting).

 

AURI-advies kan u ondersteunen met de volgende zaken:

 

- Verzorgen aangifte inkomstenbelasting

- Voorlopige aanslagen aanvragen/ wijzigen

- Toeslagen aanvragen/ wijzigen:
- Zorgtoeslag
- Huurtoeslag
- Kindgebonden budget
- Kinderopvangtoeslag

 

Wij maken met u passende prijsafspraken voor de werkzaamheden.

Bel mij terug